A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Міграційна служба Полтавщини: що таке довідка з Єдиного державного демографічного реєстру і як її отримати

Згідно законодавства кожна особа, персональні дані якої внесені до Єдиного державного демографічного реєстру (ЄДДР), має право на безоплатне отримання довідки про внесення інформації до Реєстру та видані документи.

09:05 06.03.2023

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ІНФОРМУЄ ЩОДО СТРАХОВОГО СТАЖУ ПІД ЧАС ВІЙНИ

Через воєнні дії в країні наша економіка зазнала суттєвих змін. З метою зменшення фінансового навантаження на бізнес до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» були внесені зміни.

11:57 03.03.2023

Гвардійці бригади «Червона Калина» проходять інтенсивну підготовку по штурму та зачистці будівель  

Триває національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Проводиться набір вмотивованих добровольців до 8 бригад під егідою МВС. Підрозділ «Червона калина» – один із таких. Детальна інформація про кампанію є на сайті https://storm.mvs.gov.ua/, там можна подати й онлайн-заявку. Запис в одну з бригад відбувається й у центрах надання адмінпослуг, зокрема на Полтавщині – в шести ЦНАПах:   Полтава, вул. Соборності, 36; Кременчук, вул. Покровська, 14; Миргород, вул. Гоголя, 171/1; Лубни, просп. Володимирський, 23; Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40; Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2. Час повертати своє! Слава Україні та її героям!

11:26 03.03.2023

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи 

Однією з цілей соціальної політики в Україні є максимальна допомога особам і родинам, які опинились у складних життєвих обставинах, та забезпечення умов для подолання цих обставин.

09:04 03.03.2023

ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Відтепер у новому форматі!  

29-30 березня 2023 року відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у  відновлення України,   створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

08:31 03.03.2023

Повертаємо законні рубежі України

Триває національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Проводиться набір вмотивованих добровольців до 8 бригад під егідою МВС. Підрозділ оперативного призначення Нацгвардії «Рубіж» – один із таких. Детальна інформація про кампанію є на сайті (https://storm.mvs.gov.ua/), там можна подати й онлайн-заявку. Запис в одну з бригад відбувається й у центрах надання адмінпослуг, зокрема на Полтавщині – в шести ЦНАПах: Полтава, вул. Соборності, 36; Кременчук, вул. Покровська, 14; Миргород, вул. Гоголя, 171/1; Лубни, просп. Володимирський, 23; Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40; Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2. Час повертати своє! Слава Україні та її героям!

14:29 02.03.2023

Як обміняти посвідчення водія за кордоном

Однією з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС залишається обмін посвідчення водія. А з огляду на кількість українців, яким довелося залишити батьківщину, дуже важливою є можливість скористатися цією послугою за кордоном.

14:23 02.03.2023

До уваги жителів громади!

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка запрошує здобути освіту на підставі ваучера для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці. Ваучери видаються одноразово як передбачена державою пільга для певних категорій осіб (додаток і). На підставі ваучера здійснюється підготовка за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю та підвищення кваліфікації за визначеними законодавством професіями (додаток 2).

15:55 01.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень