A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Відтепер у новому форматі!  

ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Відтепер у новому форматі!  

29-30 березня 2023 року відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у  відновлення України,   створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

08:31 03.03.2023

Повертаємо законні рубежі України

Повертаємо законні рубежі України

Триває національна кампанія добровільного рекрутингу «Гвардія наступу». Проводиться набір вмотивованих добровольців до 8 бригад під егідою МВС. Підрозділ оперативного призначення Нацгвардії «Рубіж» – один із таких. Детальна інформація про кампанію є на сайті (https://storm.mvs.gov.ua/), там можна подати й онлайн-заявку. Запис в одну з бригад відбувається й у центрах надання адмінпослуг, зокрема на Полтавщині – в шести ЦНАПах: Полтава, вул. Соборності, 36; Кременчук, вул. Покровська, 14; Миргород, вул. Гоголя, 171/1; Лубни, просп. Володимирський, 23; Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40; Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2. Час повертати своє! Слава Україні та її героям!

14:29 02.03.2023

Як обміняти посвідчення водія за кордоном

Як обміняти посвідчення водія за кордоном

Однією з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС залишається обмін посвідчення водія. А з огляду на кількість українців, яким довелося залишити батьківщину, дуже важливою є можливість скористатися цією послугою за кордоном.

14:23 02.03.2023

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка запрошує здобути освіту на підставі ваучера для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці. Ваучери видаються одноразово як передбачена державою пільга для певних категорій осіб (додаток і). На підставі ваучера здійснюється підготовка за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, здобутих за іншою спеціальністю та підвищення кваліфікації за визначеними законодавством професіями (додаток 2).

15:55 01.03.2023

Триває рекрутингова кампанія «Гвардія наступу»

Триває рекрутингова кампанія «Гвардія наступу»

Вісім бригад – одна мета. Вигнати ворога з рідної землі. В Україні триває рекрутингова кампанія «Гвардія наступу». Набір до підрозділів проводиться на добровільній основі, це не мобілізація.

09:37 01.03.2023

Вийшов лютневий  електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Вийшов лютневий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області  презентує черговий, лютневий випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».

08:14 01.03.2023

Українське посвідчення водія відтепер можна обміняти в Чехії

Українське посвідчення водія відтепер можна обміняти в Чехії

З 28 лютого в Чехії запрацювала послуга обміну українського посвідчення водія. Її надають в мобільних програмно-технічних комплексах ДП «Документ» у Празі, розповіла заступник начальника регіонального сервісного центру МВС в Полтавській області Ірина Пархоменко.

08:11 01.03.2023

До уваги керівників фермерських господарств

До уваги керівників фермерських господарств

У ході пленарного засідання 39 сесії Глобинської міської ради восьмого скликання депутати схвалили звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо визнання фермерських господарств критично важливими підприємствами, що забезпечують функціонування економіки та життєдіяльність населення територіальних громад.

15:10 28.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень