A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Відтепер у новому форматі!

ІХ Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку. Відтепер у новому форматі!

29-30 березня 2023 року відбудеться IX Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку, з метою сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у  відновлення України,   створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

08:44 09.03.2023

ВШАНУЙМО ГЕРОЯ!

ВШАНУЙМО ГЕРОЯ!

Рік тому бойові дії розгорнулись по всій Україні. Напевно, немає жодної людини, яка б не відчувала страху та відчаю у перші дні війни. Згодом ці емоції переросли у лють та бажання помсти. Це рік, який приніс нашій країні смерть, біль, розруху. Але водночас це рік, який перетворив простих українців на героїв, який показав світові, хто така Україна і що вона, попри все, буде!

17:09 07.03.2023

Відбулось засідання  спостережної ради при КНП «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради

Відбулось засідання спостережної ради при КНП «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради

6 березня  2023 року відбулося  засідання спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради. Голова  ради  ознайомив присутніх зі змінами у складі спостережної ради.  До неї ввійшли начальник та головний спеціаліст відділу соціального захисту та охорони здоров’я Глобинської міської ради, кандидатури яких були запропоновані та затверджені на пленарному засіданні 39 сесії Глобинської міської ради.

17:05 07.03.2023

Як гвардійці здійснюють аеророзвідку на бахмутському напрямку та як діє противник

Як гвардійці здійснюють аеророзвідку на бахмутському напрямку та як діє противник

Бригада швидкого реагування Національної гвардії України «Рубіж» сьогодні тримає підступи до Бахмута. Бахмутський напрямок – один із визначальних на карті бойових дій уже тривалий час. Потужною і невидимою силою української протидії є аеророзвідники, – люди, які мілітаризували «залізних пташок». Те, що у сучасній російсько-українській війні перевага на боці того, хто має потужнішу артилерію, захищений зв´язок та чисельніші засоби корегування і розвідки (БПЛА) – не секрет.

09:28 07.03.2023

На Полтавщині триває набір до штурмових бригад

На Полтавщині триває набір до штурмових бригад

В Україні формується «Гвардія наступу». «Азов», «Буревій», «Спартан», «Рубіж», «Червона калина», «Сталевий кордон», «Кара-Даг», «Лють». Вмотивованим добровольцям пропонують 8 бригад на вибір. Нові підрозділи посилять наступальний потенціал країни. Отримати детальну інформацію про бригади і подати заявку онлайн можна на сайті «Гвардії наступу», офлайн – у шести центрах надання адмінпослуг в області: Полтава, вул. Соборності, 36;     Кременчук, вул. Покровська, 14;     Миргород, вул. Гоголя, 171/1;    Лубни, просп. Володимирський, 23;     Горішні Плавні, просп. Героїв Дніпра, 40;     Пирятин, пл. Героїв Майдану, 2.   Час повертати своє! Переможемо! Слава Україні та її героям!

16:30 06.03.2023

Суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану.

Суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану.

Роз’яснення надає начальник відділу з питань праці південного регіону управління інспекційної діяльності у Полтавській області Північно-Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Наталія ГУСКА

16:25 06.03.2023

МКІП запускає флешмоб з популяризації елементів нематеріальної культурної спадщини України

МКІП запускає флешмоб з популяризації елементів нематеріальної культурної спадщини України

З нагоди відзначення 15-ї річниці ратифікації Україною Конвенції про охорону нематеріальної культурної спадщини, яка була прийнята державами-членами ЮНЕСКО у 2003 році, Міністерство культури та інформаційної політики запустило флешмоб. 

13:39 06.03.2023

Чи будуть компенсації за знищене житло через війну та коли?

Чи будуть компенсації за знищене житло через війну та коли?

Вперше серйозна дискусія щодо того, як і кому допомагати знайти собі нову домівку потрапила в стіни парламенту в квітні 2022 року, коли депутати зареєстрували законопроєкт. Питання виявилося доволі складним, що його прийняли у другому читанні лише через 10 місяців. А далі на нього ще чекає підпис Президента, щоб набрати законної сили.

09:26 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень