A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні - 10-та річниця подвигу Героїв Небесної Сотні

Сьогодні - 10-та річниця подвигу Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вдесяте в умовах війни з росією. Цьогоріч - під гаслом «Залишаємося гідними своїх героїв», тим самим пошановуючи всіх, хто загинув під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, та завдяки кому було змінено перебіг історії нашої держави.

08:19 20.02.2024

Про скликання  шістдесят третьої  сесії Глобинської міської ради

Про скликання шістдесят третьої сесії Глобинської міської ради

Відповідно до частини другої статті 42, частини шостої статті 46, пункту 2 частини третьої статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 2.4.2 Регламенту Глобинської міської ради скликаю шістдесят третю сесію Глобинської міської ради.

17:18 19.02.2024

Необхідно перевірити стан готовності документа - скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів"

Необхідно перевірити стан готовності документа - скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів"

Подали заяву на оформлення ID-картки чи паспорта для виїзду за кордон? Пам’ятайте: Ви завжди можете перевірити стан готовності своїх документів. Як? Просто скористайтеся онлайн-сервісом на сайті ДМС "Перевірка стану оформлення документів" (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html), переваги якого уже оцінили мільйони українців!

10:27 19.02.2024

Сьогодні - День  Державного Герба України

Сьогодні - День Державного Герба України

Починаючи з 19 лютого 1992 року, в Україні відзначається День  Державного Герба України.  Для українців в усьому світі Тризуб символізує нерозривний зв’язок із Вітчизною. У різні періоди історії наш Тризуб ставав символом боротьби за незалежність. Згадаємо ще кілька цікавих фактів про нього:

08:55 19.02.2024

Пам'ятаємо. Шануємо. Гордимося

Пам'ятаємо. Шануємо. Гордимося

Минає 35 років, як останній БТР пересік афгансько-узбецький кордон поблизу Термеза. Майже 10-літня війна, яку відтоді так і називають – «афганською» - скінчилася та зайняла своє місце на скрижалях історії.

14:40 15.02.2024

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Вважається, що найкривавішим століттям в історії людства було XX: у війнах і військових конфліктах загинули сотні мільйонів людей. У багатьох з них, зокрема і тих, що спалахували за тисячі кілометрів від України, брали участь наші співвітчизники, проливаючи кров за примарні ідеї російсько-радянської імперії. Скільки їх там загинуло і сьогодні достеменно невідомо.

08:49 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень