A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Як посвідчити особу, поки оформляється паспорт громадянина України? –  відповідаємо на актуальне запитання

Як посвідчити особу, поки оформляється паспорт громадянина України? – відповідаємо на актуальне запитання

В Україні для посвідчення особи можна використовувати наступні документи: - закордонний паспорт (у випадку втрати ID-картки або паспортної книжечки); - водійське посвідчення; - цифрові документи в мобільному застосунку «Дія», адже вони мають таку ж юридичну силу, як їх паперовий чи пластиковий аналог; - «єДокумент» – це тимчасовий документ для посвідчення особи у період воєнного стану, він створюється автоматично на підставі даних із BankID або даних біометричного документа. Принагідно нагадуємо, що оформити паспортні документи можна у будь-якому підрозділі УДМС у Полтавській області у порядку «живої черги», чи скористатись сервісом «Електронна черга» https://dmsu.gov.ua/services/online.html та зареєструватись на зручний для вас час. З переліком підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС за посиланням: https://dmsu.gov.ua/poltava/pidrozdily.html

12:44 05.02.2024

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч: на Полтавщині 57 команд зі спортивного орієнтування готуються до змагань

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч: на Полтавщині 57 команд зі спортивного орієнтування готуються до змагань

На Полтавщині 57 команд зі спортивного орієнтування готуються до змагань у межах національного проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

12:27 05.02.2024

Проєкту „Фізичне та психічне здоров’я”.

Проєкту „Фізичне та психічне здоров’я”.

Організація «Handicap International Federation» (надалі організація НІ) - незалежна та неупереджена міжнародна гуманітарна організація, яка працює для пом’якшення наслідків збройних конфліктів, природних катастроф, бідності та виключення. Організація НІ працює з особами з інвалідністю та вразливими групами населення, збирає інформацію та вживає заходів для задоволення їх базових потреб, покращення умов життя, захисту гідності та фундаментальних прав громадян.

09:59 02.02.2024

До уваги власників житлових приміщень, які прихистили внутрішньо переміщених осіб на безкоштовній основі

До уваги власників житлових приміщень, які прихистили внутрішньо переміщених осіб на безкоштовній основі

Звертаємо увагу власників житлових приміщень, які прихистили внутрішньо переміщених осіб на безкоштовній основі, що у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2023 р. №1413 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 р. № 333 і від 30 серпня 2022 р. № 977», змінюються бланки заяв для подання інформації про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні.

09:28 02.02.2024

На Полтавщині триває реалізація проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей»

На Полтавщині триває реалізація проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей»

У сучасних умовах ветерани, ветеранки та члени їх сімей стикаються з основною проблемою – самозабезпечення родини шляхом пошуку нового місця зайнятості, відновлення бізнесу або започаткування власної справи. Саме тому виникає потреба у перекваліфікації та підвищені кваліфікації цієї категорії осіб, реінтеграції суспільно-економічного середовища громад, у яких вони проживають.

09:19 02.02.2024

Жителька Новобудови відсвяткувала 103 рік народження.

Жителька Новобудови відсвяткувала 103 рік народження.

31 січня 103 роки відсвяткувала жителька села Новобудови Живолуп Марія Яківна. Цього дня привітати Марію Яківну з днем народження завітали до її оселі заступник міського голови Олександр Кочерга, начальник відділу соціального захисту та охорони здоров’я Людмила Норенко, староста Станіслав Живолуп, заступник директора Устимівської дослідної станції, депутат міської ради Станіслав Карайбіда. Гості висловили теплі та щирі вітання іменинниці, побажали дожити до перемоги України у війні. Вручили квіти й подарунки.

15:58 31.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень