Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулися громадські слухання

Відбулися громадські слухання

18 червня в залі засідань відбулися анонсовані раніше громадські слухання з питання про намір КП «Глобинське» здійснити зміну тарифів на послуги водопостачання та водовідведення для всіх категорій споживачів. Головував на цьому заході заступник міського голови Олександр Артюшенко.             

09:00 20.06.2018

Увага! Відбір квартир та будинків для придбання соціального житла дітям-сиротам на  території Глобинської громади

Увага! Відбір квартир та будинків для придбання соціального житла дітям-сиротам на території Глобинської громади

Виконавчий комітет Глобинської міської ради на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» від 15.11.2017 №877 проводить відбір квартир та будинків для придбання соціального житла дітям-сиротам на  території Глобинської громади (м.Глобине, Бабичівський, Опришківський, Борисівський, Жуківський, Пирогівський, Новомосковський старостинські округи).

09:32 19.06.2018

Наймана праця дітей влітку – чи можливо це і за яких умов?

Наймана праця дітей влітку – чи можливо це і за яких умов?

Люди старшого покоління, насамперед ті, які проживали в сільській місцевості,  пам’ятають,  як вони раніше в дитячі шкільні роки активно залучалися до суспільно-корисної праці. І відбувалося це не лише під час залучення  їх через навчальні заклади  для допомоги сільськогосподарським колективним підприємствам – колгоспам в зборі врожаїв чи догляді за сільськогосподарськими угіддями, але й часто за власною ініціативою підлітків під час літніх канікул, щоб заробити коштів для здійснення своїх бажань чи підтримки матеріального стану своїх родин.

13:00 15.06.2018

Представники органів місцевого самоврядування Полтавщини переймали досвід у глобинських колег

Представники органів місцевого самоврядування Полтавщини переймали досвід у глобинських колег

14 червня 2018 року в приміщенні виконавчого комітету Глобинської міської ради зібралися представники органів місцевого самоврядування Полтавщини, що входять до Асоціації міст Полтавської області, для участі в практикумі з застосування законодавства на тему: «Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проектів за рахунок субвенцій з Державного бюджету місцевим бюджетам, грантових коштів, позик та коштів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР)». Даний практикум проходив в рамках Проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

11:04 15.06.2018

Освітня діяльність національних природних парків Полтавщини

Освітня діяльність національних природних парків Полтавщини

Природно-заповідний фонд України – ділянки суші і водного простору, природні комплекси та об'єкти, які мають особливу природоохоронну, наукову, естетичну, рекреаційну та іншу цінність і виділені з метою збереження природної різноманітності ландшафтів, генофонду тваринного і рослинного світу, підтримання загального екологічного балансу та забезпечення фонового моніторингу навколишнього природного середовища.

15:05 14.06.2018

Оголошення

Оголошення

16 червня 2018 року о 10-00 на футбольному полі центрального стадіону «Старт» в м.Глобине відбудеться відкритий дитячо-юнацький турнір з футболу на кубок Глобинського міського голови. Для участі в турнірі запрошені команди КДЮСШ-2 (м.Кременчук), ФК «Глобине» (м.Глобине), ДЮСШ (Кременчуцький район).

14:49 14.06.2018

Оздоровлення пільгової категорії громадян громади

Оздоровлення пільгової категорії громадян громади

Відділ соціального забезпечення виконавчого комітету міської ради, на виконання міської Програми «Соціальний захист», забезпечує постраждалих внаслідок чорнобильської катастрофи ІІ категорії та демобілізованих військовослужбовців, які проходили військову службу в районах проведення антитерористичної операції та членів їх сімей путівками для проходження курсу санаторно-курортного лікування.

14:17 14.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень