Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Нарада у міського голови: підсумки та плани

Нарада у міського голови: підсумки та плани

16 липня 2018 року відбулася нарада у міського голови за участю заступників очільника громади та керівників структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

13:31 17.07.2018

Увага! Відбір квартир та будинків для придбання соціального житла дітям-сиротам на  території Глобинської громади

Увага! Відбір квартир та будинків для придбання соціального житла дітям-сиротам на території Глобинської громади

Виконавчий комітет Глобинської міської ради на виконання постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа» від 15.11.2017 №877 проводить відбір квартир та будинків для придбання соціального житла дітям-сиротам на  території Глобинської громади (м.Глобине, Бабичівський, Опришківський, Борисівський, Жуківський, Пирогівський, Новомосковський старостинські округи).

08:32 16.07.2018

Оголошення

Оголошення

Виконавчий комітет Глобинської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу з питань державної реєстрації виконавчого комітету Глобинської міської ради (тимчасово, на період відпустки основного працівника по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку).

15:15 13.07.2018

Розпочато боротьбу з амброзією полинолистою

Розпочато боротьбу з амброзією полинолистою

12 липня 2018 року працівники КП «Глобинське» провели пробну обробку карантинних рослин амброзія полинолиста та іва ксантефолія з метою тестування препарту та планування подальших дій по боротьбі з шкідливою рослиною.

10:07 13.07.2018

Ознайомили громадськість із проектом детального плану території для будівництва Свято-Миколаївського храму Української Православної Церкви Київського патріархату

Ознайомили громадськість із проектом детального плану території для будівництва Свято-Миколаївського храму Української Православної Церкви Київського патріархату

 10 липня 2018 року  в залі засідань Глобинської міської ради відбувся інформаційний захід, метою якого було ознайомлення громадськості із проектом детального плану території по вулиці Центральній, 122, м.Глобине, Полтавської області для будівництва Свято-Миколаївського храму Української Православної Церкви Київського патріархату та врахування інтересів та пропозицій громадськості.

16:49 12.07.2018

ОГОЛОШЕНО БОРОТЬБУ З КАРАНТИННИМИ  РОСЛИНАМИ

ОГОЛОШЕНО БОРОТЬБУ З КАРАНТИННИМИ РОСЛИНАМИ

З метою недопущення розмноження карантинних рослин у місті Глобине КП «Глобинське» найближчими днями  проводитиме обробку територій  препаратом «Стоп Амброзія». Планується обробити території з масовим перебуванням людей, а саме: узбіччя тротуарів, дитячі і спортивні майданчики, зупинки громадського транспорту, території біля лікувальних та інших адміністративних закладів,  паркові зони.

14:44 09.07.2018

ДЕНЬ РОДИНИ, КОХАННЯ ТА ВІРНОСТІ

ДЕНЬ РОДИНИ, КОХАННЯ ТА ВІРНОСТІ

День родини, кохання та вірності -  це свято найвищих почуттів і вірності сімейним традиціям. Дата святкування вибрана не випадково. За християнським календарем -  це День пам'яті князя Петра і його дружини Февронії, що мали прекрасну родину, яка демонструвала непорушність щасливих шлюбних уз. Цього дня бібліотекар Пирогівської сільської бібліотеки Лідія Мацак завітала в дружню родину Гудимів Віктора Івановича та Раїси Борисівни.

14:40 09.07.2018

Цивільно-правовий договір на виконання робіт чи надання послуг: панацея чи пастка?

Цивільно-правовий договір на виконання робіт чи надання послуг: панацея чи пастка?

Останнім часом поширеної практики набуває укладання цивільно-правових угод між роботодавцями та фізичними особами на виконання тих чи інших робіт або ж надання  певних послуг.  Законодавством така діяльність передбачена Цивільним кодексом України.

15:15 06.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень