Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відсвяткували день села у Бабичівці

Відсвяткували день села у Бабичівці

19 серпня на яблуневий спас в с. Бабичівка відзначали День села. З ранку у місцевій Свято-Преображенській церкві отець Богдан освятив яблука. Для дітвори були атракціони, батути, гірки, квадрацикли. На урочисту частину прибув міський голова Станіслав Джусь, який разом із старостою Станіславом Живолупом привітали жителів та гостей зі святами.

10:24 21.08.2018

Завдячуємо за гарні святкування

Завдячуємо за гарні святкування

З найліпшими побажаннями добра, злагоди  миру і процвітання  відвирувало святкування Дня села Яроші, наснажене позитивом від   майстерних виступів артистів,  спортивних змагань, приємних сюрпризів і гарних подарунків, а головне продемонструвало  згуртованість жителів населеного пункту.

16:38 20.08.2018

В Глобинській громаді готуються до нового навчального року

В Глобинській громаді готуються до нового навчального року

З 1 вересня 2018 року всі першокласники України прийдуть у Нову українську школу. За новим держстандартом початкової освіти в навчальному процесі  візьмуть участь  217 дітей Глобинської громади. Головною ідеєю НУШ є компетентнісне навчання (спрямованість освітнього процесу на досягнення результату). З цією метою 13 класоводів початкової школи та 11 вчителів англійської мови успішно пройшли навчання та отримали сертифікати підвищення кваліфікації, які надають право викладати в умовах Нової української школи.

17:26 17.08.2018

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради

15 серпня 2018 року під головуванням міського голови Станіслава Джуся відбулося засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради. У ході засідання розглянуто 33 важливих та актуальних питань Глобинської громади.  Серед них: стан підготовки житлово-комунального господарства та бюджетних установ Глобинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, надання дозволу на відвідування Глобинських ДНЗ малолітніми дітьми, батьки яких проживають  в м.Глобине без реєстрації,  питання зміни поштових адрес житловим будинкам та земельним ділянкам та інші.

17:08 16.08.2018

До уваги жителів та гостей Глобинської громади!

До уваги жителів та гостей Глобинської громади!

24 серпня 2018 року  у зв’язку з проведенням святкових заходів, по вул. Центральній в м. Глобине буде обмежений  рух транспорту з 8 до 24 год. від перехрестя вулиць Центральної і Гагаріна (перехрестя біля Свято-Михайлівського храму) до автомобільної стоянки біля магазину «Добробут».

11:25 15.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень