Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Керуючись п.8 ст.46 Закону України  „Про місцеве самоврядування в Україні” скликаю 40 сесію Глобинської міської ради І скликання 18 жовтня 2018  року о 10.00 в залі засідань Глобинської районної ради.

16:05 08.10.2018

Повідомлення про проведення громадських слухань

Повідомлення про проведення громадських слухань

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 555 від 25.05.2011 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та на виконання рішення тридцять восьмої сесії першого скликання №786 від 21.08.2018 року «Про розроблення детального плану території ТОВ «Глобинський переробний завод» по вулиці Володимирівській, 203, м.Глобине, Полтавської області», виконавчий комітет Глобинської міської ради повідомляє про початок процедури громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення зазначеного детального плану території.

16:18 05.10.2018

Визначна подія

Визначна подія

4 жовтня 2018 року на території Глобинської філії «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4 імені Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко» Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №5 сталася  визначна подія в історії цього навчального закладу. В цей день вранці перед ганком навчального закладу зібралися учні, педагоги та почесні гості: керівники громади, сільськогосподарських підприємств, ветерани колишнього колгоспу Мічуріна, представники місцевих засобів масової інформації,  щоб урочисто відкрити меморіальну дошку Заслуженому агроному України Ганні Петрівні Андрієнко.

13:13 05.10.2018

Глобинська ОТГ робить ще один крок до покращення якості медичних послуг

Глобинська ОТГ робить ще один крок до покращення якості медичних послуг

В Опришківському старостаті з часу входження його до Глобинської об’єднаної територіальної громади відбуваються позитивні зміни, які роблять проживання жителів с.Опришки більш комфортнішими та кращими. Це  зусилля, які спрямовуються на ремонти закладів освіти та культури, ремонти доріг, реконструкцію вуличного освітлення, будівництво дитячо-спортивних майданчиків, благоустрій населених пунктів.

08:48 05.10.2018

Глобинську освітянську родину вітали з професійним святом

Глобинську освітянську родину вітали з професійним святом

Сьогодні в центрі міста Глобине знову було велилюдно та гамірно. Лунав дзвінкий дитячий сміх, гучні оплески, слова вдячності та поваги адресовані всім освітянам та ветеранам педагогічної праці за невтомну працю, за високе служіння обраній професії, за терпіння і талант.

17:50 04.10.2018

Екологічно важливий об’єкт проходить перевірку та випробування

Екологічно важливий об’єкт проходить перевірку та випробування

Десятки років наше містечко Глобине не мало центральної каналізації та очисних споруд зворотної  дії, а всі її спроби побудувати  залишались не вирішеними, а сам об’єкт на тривалий час залишався незакінченим довгобудом. Ця проблема ставала на перешкоді будівництву багатоповерхових будинків, спричиняла проблеми з відкачуванням місцевих каналізаційних та вигрібних ям, загострювала  екологічні проблеми в нашому місті, яких і так вдосталь.

17:18 02.10.2018

Заходи до річниці вигнання нацистських окупантів

Заходи до річниці вигнання нацистських окупантів

Інститут національної пам’яті пропонує використовувати термін «вигнання нацистських окупантів із України» замість сполучення "визволення України від фашистських загарбників".  І дійсно  наш край не отримав жаданої волі після вигнання нацистів, оскільки повністю  було відновлено   тоталітарну радянську систему. Тому термін "визволення" є історично некоректним.

17:15 02.10.2018

Глобинська школа мистецтв – творча майстерня юних талантів

Глобинська школа мистецтв – творча майстерня юних талантів

Значний вклад у розвиток творчих здібностей дітей Глобинської громади  вносить Глобинська дитяча школа мистецтв. З кожним роком контингент дітей бажаючих розвинути свої творчі здібності зростає і на даний час в ній навчається 290 учнів. Глобинська ДШМ має чотири відділи це – відділ образотворчо-хореографічний (187 учнів), відділ фортепіано-теоретичний та вокалу (50 учнів), відділ народних інструментів (28 учнів), відділ духових інструментів (25 учнів).

16:02 01.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень