A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Засяяла головна ялинка міста Глобине

Засяяла головна ялинка міста Глобине

Сьогодні на центральній площі міста Глобине відбулося урочисте відкриття головної ялинки міста. Найбільше раділи цій святковій події глобинські малята. Вони разом із казковими героями, традиційними Снігуркою та Дідом Морозом,стали учасниками святкового театралізованого дійства, грали в ігри, танцювали.

20:20 26.12.2017

Рятувальники отримали нове сучасне обладнання

Рятувальники отримали нове сучасне обладнання

21 грудня у залі засідань Глобинської міської ради відбулося урочисте вручення вогнеборцям нового сучасного аварійно-рятувального обладнання та технічного спорядж ення. Захід проходив за участі міського голови Станіслава Джуся, Першого заступника начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Олега Горбенка, начальника Глобинського районного відділу управління МНС України в Полтавській області Віктора Захарчука та працівників відділу, керівництва та працівників Комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона», спеціалістів виконавчого комітету Глобинської міської ради.

10:25 22.12.2017

Затверджено бюджет громади на 2018 рік

Затверджено бюджет громади на 2018 рік

21 грудня відбулася чергова, остання у  2017 році, сесія Глобинської міської  ради. Найважливіші питання, які розглядали міські депутати цього дня, це – затвердження Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади та бюджету Глобинської міської ради на 2018 рік. Головував на засіданні Глобинський міський голова Станіслав Джусь. Депутати з усією відповідальністю віднеслися до розгляду питань порядку денного сесії.

19:48 21.12.2017

Міський бюджет: пропозиції та обговорення

Міський бюджет: пропозиції та обговорення

Сьогодні відбулося перше обговорення бюджету Глобинської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. Участь взяли міський голова Станіслав Джусь, старости, заступники міського голови, працівники виконавчого комітету, депутати.

17:07 20.12.2017

Запрацювали оновлені навчальні кабінети

Запрацювали оновлені навчальні кабінети

Глобинська міська рада та відділ освіти виконкому Глобинської міської ради продовжують удосконалювати матеріально-технічну базу опорного навчального закладу Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5. Нещодавно  закінчилося обладнання нових навчальних кабінетів. Сучасні меблі, комп’ютерна техніка, програмне, лабораторне, дослідницьке обладнання тепер є в кабінетах фізики, хімії, математики, біології та географії. За рахунок власних ресурсів школи у відповідних приміщеннях зроблено ремонт. Відкриваються можливості для дітей удосконалювати вміння, поглиблювати знання з предметів, а для вчителів – розвивати свою педагогічну майстерність. І саме 19 грудня, в  день Святого Миколая , роботу шкільних навчальних кабінетів – розпочато!

08:38 20.12.2017

Вітання і подарунки від Святого Миколая

Вітання і подарунки від Святого Миколая

Дев'ятнадцятого грудня - день Святого Миколая. Це найбажаніший для дітлахів день у році. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть на вікно, моляться до Миколая, просячи передусім здоров’я собі та батькам. У переддень свята згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка?

16:52 19.12.2017

Святий Миколай іде, здоров’я, розваги і радість нам несе

Святий Миколай іде, здоров’я, розваги і радість нам несе

17 грудня на базі Опришківської ЗОШ I-IIIст. відбулися спортивні змагання з міні-футболу під гаслом "Хочу бути я, як тато". У змаганнях взяли участь сім’ї Коваленків та Шадних. Організував родинне спортивне свято місцевий інструктор по спорту Олександр Новицький за підтримки Глобинської міської ради та Опришківського старостату. А присвячена ця зустріч була Дню Святого Миколая. Учасники отримали велику насолоду від змагань та подарунки від організаторів заходу. 

16:40 19.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень