A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Міський бюджет: пропозиції та обговорення

Міський бюджет: пропозиції та обговорення

Сьогодні відбулося перше обговорення бюджету Глобинської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік. Участь взяли міський голова Станіслав Джусь, старости, заступники міського голови, працівники виконавчого комітету, депутати.

17:07 20.12.2017

Запрацювали оновлені навчальні кабінети

Запрацювали оновлені навчальні кабінети

Глобинська міська рада та відділ освіти виконкому Глобинської міської ради продовжують удосконалювати матеріально-технічну базу опорного навчального закладу Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5. Нещодавно  закінчилося обладнання нових навчальних кабінетів. Сучасні меблі, комп’ютерна техніка, програмне, лабораторне, дослідницьке обладнання тепер є в кабінетах фізики, хімії, математики, біології та географії. За рахунок власних ресурсів школи у відповідних приміщеннях зроблено ремонт. Відкриваються можливості для дітей удосконалювати вміння, поглиблювати знання з предметів, а для вчителів – розвивати свою педагогічну майстерність. І саме 19 грудня, в  день Святого Миколая , роботу шкільних навчальних кабінетів – розпочато!

08:38 20.12.2017

Вітання і подарунки від Святого Миколая

Вітання і подарунки від Святого Миколая

Дев'ятнадцятого грудня - день Святого Миколая. Це найбажаніший для дітлахів день у році. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть на вікно, моляться до Миколая, просячи передусім здоров’я собі та батькам. У переддень свята згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка?

16:52 19.12.2017

Святий Миколай іде, здоров’я, розваги і радість нам несе

Святий Миколай іде, здоров’я, розваги і радість нам несе

17 грудня на базі Опришківської ЗОШ I-IIIст. відбулися спортивні змагання з міні-футболу під гаслом "Хочу бути я, як тато". У змаганнях взяли участь сім’ї Коваленків та Шадних. Організував родинне спортивне свято місцевий інструктор по спорту Олександр Новицький за підтримки Глобинської міської ради та Опришківського старостату. А присвячена ця зустріч була Дню Святого Миколая. Учасники отримали велику насолоду від змагань та подарунки від організаторів заходу. 

16:40 19.12.2017

Йде до діток Миколай

Йде до діток Миколай

Незважаючи на відсутність снігу та морозу жителі Глобинської громади вже розпочали низку новорічних свят.

15:43 19.12.2017

Мрії збуваються

Мрії збуваються

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, дошкільного закладу, влади і громадськості. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і красива! Тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, будуть рости на благо України.

14:57 19.12.2017

Свято інтелекту, гідності, таланту

Свято інтелекту, гідності, таланту

Днями в актовій залі Глобинської гімназії №1 ім. В.Є. Курченка відбулася офіційна зустріч міського голови Станіслава Джуся з обдарованими  учнями шкіл та гімназій, переможцями міжнародних, всеукраїнських, обласних конкурсів та олімпіад. Почесними гостями були успішні люди Глобинської громади: вчитель біології Глобинської гімназії, Заслужений Учитель України Микола Скляр, почесний громадянин міста, Заслужений працівник промисловості України Юрій Мацак, тренер Глобинської районної спортивної школи Геннадій Тарасенко.

15:36 18.12.2017

ПОВІДОМЛЕННЯ ГЛОБИНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

ПОВІДОМЛЕННЯ ГЛОБИНСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Керуючись ст. 42 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,   скликаю 29 сесію Глобинської міської  ради І скликання 21 грудня 2017 року  о 10.00  в залі засідань Глобинської міської ради. На розгляд сесії винести такі питання:

16:06 15.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень