A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Будні комунальників

Будні комунальників

Керівництво та працівники КП «Глобинське» постійно переймаються питаннями благоустрою населених пунктів громади та підвищенням якості надання комунальних послуг. Не є виключенням і початок нового 2018 року. Розпочинаючи з облаштування новорічних ялинок у нашому місті, а цього року їх маємо аж дві – в заводській частині міста,  поблизу приміщення супермаркету «Маркетопт» і в центрі на головній площі міста – площі Глоби, комунальники постійно дбають про чистоту та благоустрій, щоб ніщо не засмучувало жителів в новорічні та різдвяні свята.

15:58 03.01.2018

Під завершення року в громаді збудували більше 16 км мереж вуличного освітлення

Під завершення року в громаді збудували більше 16 км мереж вуличного освітлення

В 2017 році  збільшилась кількість вулиць населених пунктів громади, які стали обладнані вуличним освітленням. Так, в минулому році, було встановлено 7 ліхтарів на проміжку в 460 метрів по вулицях Бубнарівській та Курченка м. Глобине.

14:52 03.01.2018

Новорічна казка

Новорічна казка

Справжня новорічна містерія розгорнулася у районному Будинку культури напередодні Новорічних  та Різдвяних свят.  29 грудня 2017 року відбулося теартралізоване дійство за участю театру для дітей «Мультяшки». Цю «Новорічну казку» разом із солодкими подарунками, подарувала учням початкових класів та дітям пільгових категорій Глобинська міська рада, про що повідомив Глобинський міський голова Станіслав Джусь, привітавши дітей, вчителів та всіх присутніх з наступаючими святами, побажавши їм міцного здоров’я, оптимізму, здійснення всіх  мрій і сподівань.

23:35 29.12.2017

Засідання міськвиконкому: підсумки і плани

Засідання міськвиконкому: підсумки і плани

27 грудня 2017 року відбулося чергове, останнє в цьому році, засідання виконкому Глобинської міської ради,  на якому було розглянуто  15 питань з життєдіяльності громади та розгляду звернень  громадян.

11:14 29.12.2017

Солодкі подарунки благодійників

Солодкі подарунки благодійників

Напередодні новорічних свят учнів, які беруть активну участь у житті школи, стали переможцями шкільного етапу олімпіад та спортивних змагань  філії Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 «Глобинська ЗОШ №4» чекав приємний солодкий сюрприз – подарункові набори цукерок. Подарунки були придбані за зверненням завідуючої даного навчального закладу Вікторії Слюсар до керівництва Глобинської філії ТОВ СП «НІБУЛОН».

17:31 27.12.2017

Калейдоскоп талантів Глобинщини

Калейдоскоп талантів Глобинщини

26 грудня в районному Будинку культури  відбувся новорічний фестиваль  талановитих дітей «Калейдоскоп талантів Глобинщини» за підтримки народного депутата України Костянтина Жеваго.

17:09 27.12.2017

Засяяла головна ялинка міста Глобине

Засяяла головна ялинка міста Глобине

Сьогодні на центральній площі міста Глобине відбулося урочисте відкриття головної ялинки міста. Найбільше раділи цій святковій події глобинські малята. Вони разом із казковими героями, традиційними Снігуркою та Дідом Морозом,стали учасниками святкового театралізованого дійства, грали в ігри, танцювали.

20:20 26.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень