A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома жителів Глобинської громади!

До відома жителів Глобинської громади!

Глобинською  міською радою оголошується прийом заявок від зареєстрованих об'єднань громадян на включення до складу Конкурсної комісії на визначення кращих громадських ініціатив в рамках реалізації Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік. Прийом заявок здійснюється з 9 по 23 лютого 2018 року. Заявки приймаються за адресою: м.Глобине, вул. Центральна, 285.

13:20 06.02.2018

Трудовий договір  – вигідно всім

Трудовий договір – вигідно всім

Відповідно до статті 43 Конституції України  кожен має право на працю, що включає можливість заробляти собі на життя  працею,  яку  він  вільно  обирає або на яку вільно погоджується. Держава створює  умови  для  повного  здійснення  громадянами права на працю,  гарантує рівні можливості у  виборі  професії та роду трудової  діяльності, реалізовує програми професійно-технічного навчання, підготовки і перепідготовки кадрів відповідно до суспільних потреб.

14:53 05.02.2018

Як стати офіцером Збройних Сил України!

Як стати офіцером Збройних Сил України!

До 1 березня 2018 року понад 5,5 тис. юнаків з Полтавщини військовими комісаріатами області будуть приписані до призовних дільниць, набудуть статусу призовника та отримають право пройти відбір для вступу до вищих військових навчальних закладів Міністерства оборони України (далі ВВНЗ) після закінчення, яких стануть офіцерами та отримають первинне офіцерське звання "молодший лейтенант".

13:25 05.02.2018

Якщо хочеш змінити світ на краще – почни з себе

Якщо хочеш змінити світ на краще – почни з себе

З ініціативи відділу освіти виконавчого комітету та об’єднаної ради старшокласників Глобинщини, за підтримки Глобинської міської ради, з метою покращення стану навколишнього середовища залучивши громаду до сортування сміття, 01 лютого 2018 року на базі Глобинської гімназії №1 представником  ГО «Еколтава» Миколою Рябиком проведено воркшоп на тему «ЧИСТОТАК».

12:12 05.02.2018

Привітали з ювілеєм

Привітали з ювілеєм

2 лютого 2018 року керівники Глобинської громади Станіслав Джусь та Галина Токаренко привітали засновника та керівника групи компаній «Глобино» Олександра Кузьмінського з визначним ювілеєм – 20-річчям засновування виробничого об’єднання. Висловили слова вдячності за постійну підтримку талановитої молоді Глобинської громади учасники танцювального колективу «Сузіря» з міста Глобине.

08:12 05.02.2018

У постійному процесі навчання

У постійному процесі навчання

30 січня  2018 року на базі Глобинської гімназії №1 згідно плану роботи методичного кабінету відділу освіти виконавчого кабінету Глобинської міської ради, для заступників директорів з виховної роботи закладів освіти міста, практичних психологів, соціальних педагогів та педагогів-організаторів практичним психологом ЗОШ I-III №16 міста Кременчука, Ольгою Іванівною Пронякіною,  проведено семінар-тренінг з питань протидії торгівлі людьми на тему: «Впровадження програми  «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»,  яка рекомендована МОН України. 

08:07 05.02.2018

Безпека дітей перш за все

Безпека дітей перш за все

Наприкінці минулого року міські депутати на пропозицію керівництва Глобинської громади та  звернення  педагогічного колективу  загальноосвітнього закладу прийняли рішення  про встановлення  паркану, який огороджував би територію Глобинської філії Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 (колишню Глобинську ЗОШ І-ІІ ступенів №4). 

14:32 01.02.2018

ЗВІТ  про роботу юридичного відділу Виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2017 рік

ЗВІТ про роботу юридичного відділу Виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2017 рік

У своїй діяльності юридичний відділ керується Конституцією та законами України, актами Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, міністерств і відомств, прийнятими відповідно до Конституції та законів України, рішеннями органів місцевого самоврядування.

11:11 01.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень