Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Двомісячник благоустрою, чистоти та озеленення  на території Глобинської міської ради

Двомісячник благоустрою, чистоти та озеленення на території Глобинської міської ради

      План заходів з проведення двомісячника благоустрою, чистоти та озеленення  на території Глобинської міської ради відповідно до рішення виконкому Глобинської міської ради №67 від 22.03.2018 року      

13:21 26.03.2018

ДОСТУПНІ ЛІКИ

ДОСТУПНІ ЛІКИ

Урядова програма «Доступні ліки» - це державна програма забезпечення кожного громадянина України необхідними лікарськими засобами, які покращать якість його життя, зможуть запобігти виникненню ускладнень та передчасної смерті.

10:56 26.03.2018

Триває громадське обговорення

Триває громадське обговорення

В залі засідань Глобинської міської ради 22 березня 2018 року відбулося чергове засідання робочої групи з організації та проведення громадського обговорення з питання присвоєння Глобинській філії «Глобинська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №4» Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №5 імені  Заслуженого агронома  України Ганни Андрієнко. Проводила засідання голова робочої групи – заступник Глобинського міського голови Галина Токаренко.

16:45 22.03.2018

Відбулось засідання виконкому Глобинської міської ради

Відбулось засідання виконкому Глобинської міської ради

22 березня 2018 року у залі засідань Глобинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Станіслав Джусь. Було розглянуто ряд важливих питань щодо заходів з благоустрою Глобинської ОТГ, впровадження роздільного збирання твердих побутових відходів на території громади, про утворення Глобинської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Полтавської області, про зміни в квартирному обліку громадян та питання стосовно подальшої долі та виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та інші.

16:41 22.03.2018

Представники Глобинської громади взяли участь в заході Асоціації міст України

Представники Глобинської громади взяли участь в заході Асоціації міст України

20 березня 2018 року в м. Миргороді відбувся  захід організований Асоціацією міст України  за підтримки Агенства з США по міжнародному розвитку (USAID) в рамках курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні. Основною метою практикуму в якому взяли участь і представники Глобинської громади було розширення інформаційної відкритості громад, а також окреслення цілей, завдань та методів  досягнення  цієї мети.

17:13 20.03.2018

До уваги населення!

До уваги населення!

У 2018 році (згідно Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва, затвердженому постановою №107 від 07.02.2018р.) Мінагрополітики України передбачена дотація за молодняк ВРХ народжений у господарствах фізичних осіб у поточному році, який на момент подання вперше відповідних документів досяг певного віку, у розмірі:

14:44 19.03.2018

Щодо доцільності відкриття притулку для безпритульних тварин у місті Глобине

Щодо доцільності відкриття притулку для безпритульних тварин у місті Глобине

14 березня 2018 року в залі засідань Глобинської міської ради під головуванням заступника міського голови Олександра Артюшенка відбулося чергове засідання тимчасової комісії з вивчення питання щодо доцільності відкриття притулку для безпритульних тварин у місті Глобине.

13:17 19.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень