Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Весняна толока на дитячому майданчику

Весняна толока на дитячому майданчику

У суботу 21 квітня 2018 року на дитячому майданчику в центрі міста у Парку відпочинку зібралися на весняну толоку небайдужі жителі міста Глобине, аби  відремонтувати та навести лад на ньому. Ініціатор заходу Глобинська міська рада забезпечила матеріалами та технікою, необхідними для проведення робіт з благоустрою майданчика.

10:53 23.04.2018

Фестиваль ранкової зарядки "Рух заради здоров'я"

Фестиваль ранкової зарядки "Рух заради здоров'я"

З метою пропаганди рухової активності та здорового способу життя,   залучення населення до регулярних занять фізичною культурою, а також з нагоди Всесвітнього дня здоров’я,  20 квітня 2018 року  відділом освіти спільно з відділом культури, спорту, сім’ї та молоді, за фінансової підтримки Глобинської міської ради  провели  фестиваль  ранкової гімнастики серед навчальних закладів та працівників Глобинської міської ради.

08:41 23.04.2018

Передача земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Глобинській міській раді

Передача земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Глобинській міській раді

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України  від 31 січня 2018 року 60-Р «Питання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад» та відповідно до статті 117 Земельного кодексу України Глобинською міською радою спільно із відділом Держгеокадастру у Глобинському районі проводяться заходи щодо інвентаризації земельних ділянок на території Глобинської міської ради, які в подальшому будуть передані у комунальну власність громади.

16:28 20.04.2018

Запрошуємо на толоку!

Запрошуємо на толоку!

Шановні глобинці, яким небайдужий стан дитячого майданчика в Парку відпочинку міста Глобине! Запрошую 21 квітня о 10 годині в День довкілля взяти участь в роботах по ремонту майданчика (фарбування, бетонування) та прибирання прилеглої території. Матеріали для роботи забезпечує міська рада, а засоби для роботи (лопати штикові, совкові,граблі, щітки для фарбування, шпателі, кельми, відра і т.п) візьміть з собою.

08:04 20.04.2018

Чистота довкілля залежить від кожного з нас

Чистота довкілля залежить від кожного з нас

Сьогодні по вулиці  Полтавський шлях біля багатоквартирних житлових будинків працівниками комунального підприємства «Глобинське» організовано вже другий майданчик для роздільного збору побутових відходів в Глобинській громаді.

15:33 19.04.2018

Місцеві рятувальники провели навчання щодо ліквідації умовної пожежі

Місцеві рятувальники провели навчання щодо ліквідації умовної пожежі

Сьогодні, 13 квітня 2018 року Глобинським районним сектором Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області спільно з працівниками комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона» відпрацьовано практичні дії під час гасіння умовної пожежі будівлі дошкільного навчального закладу  №4, що розміщується в заводській частині  м.Глобине та евакуації дітей у випадку пожежі.

15:21 13.04.2018

КУБОК ПАМ’ЯТІ  ОЛЕГА БАБАЄВА З ФУТБОЛУ

КУБОК ПАМ’ЯТІ ОЛЕГА БАБАЄВА З ФУТБОЛУ

В місті Кременчуці на стадіоні «Кремінь-Арена» розпочався традиційний футбольний турнір пам’яті міського Голови Кременчука палкого прихильника футболу Олега Бабаєва.  В змаганнях приймають участь 16 команд  з міста Кременчука та району, а також ФК «Великі Кринки», «Арсенал» (Семенівка), команда нашої громади «Глобине», які  розподілені на попередньому етапі на чотири підгрупи. В  турнірі зіграно два тури. За тур до закінчення групового раунду наші земляки - «Глобине» та «Великі Кринки» вже забезпечили вихід з груп та участь в ¼ фіналу.

08:41 13.04.2018

До відома жителів Глобинської громади!

До відома жителів Глобинської громади!

Рішення 34 сесії Глобинської міської ради 1 скликання від 11.04.2018 р. № 262 «Про розроблення детального плану території по вулиці Центральній, 122, м. Глобине, Полтавської області, для будівництва Свято-Миколаївського храму Української Православної Церкви Київського патріархату»

16:57 12.04.2018

Шановні жителі Глобинської громади!

Шановні жителі Глобинської громади!

За організаційно-фінансового сприяння агропромхолдингу "Астарта-Київ" на базі Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 починають працювати курси підвищення комп’ютерної грамотності.

16:48 12.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень