Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Звернення Глобинського міського голови

Звернення Глобинського міського голови

Значні опади снігу в останню добу, які не припиняються і зараз, спричинили  чимало труднощів для розчищення вулиць, тротуарів, громадських місць від снігових заметів  в населених пунктах  громади.  Керівництвом та старостами  Глобинської  міської громади вживається всіх заходів для подолання наслідків негоди. Крім працівників та спецтехніки КП «Глобинське» до розчищення проїзних частин вулиць та доріг на наше прохання, а то і з власної громадської позиції та ініціативи  долучилися  працівники та спеціальна техніка багатьох підприємств, фермерських господарств та приватних підприємців громади.

10:49 01.03.2018

Якщо працівнику відмовляють у звільненні з роботи за власним бажанням?

Якщо працівнику відмовляють у звільненні з роботи за власним бажанням?

Відповідно до статті 38 Кодексу законів про працю України (далі – КЗпП України) працівник має право розірвати трудовий договір, укладений на невизначений строк, попередивши про це власника або уповноважений ним орган письмово за два тижні.

17:09 28.02.2018

Патріотичне виховання дошкільнят

Патріотичне виховання дошкільнят

27 лютого 2018 року на базі закладу дошкільної освіти «Сонечко» с.Жуки відбулося засідання методичного об’єднання  вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «Формування патріотичних почуттів, національної гідності в дітей старшого дошкільного віку». На заході були присутні методист відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради Обревко Л.І. та  староста Жуківського старостату Козіна О.І.

17:05 28.02.2018

Примхи зими перед початком весни

Примхи зими перед початком весни

В кінці зими остання мабуть згадала, що її найперші ознаки - це мороз та сніг. Тож кінець лютого виявився незвично морозним для цьогорічної зими,  а вже в останні дні зимового місяця  відзначилася  значним снігопадом та хурделицею.

16:25 28.02.2018

Чергові успіхи нашої чемпіонки

Чергові успіхи нашої чемпіонки

Продовжує радувати своїх земляків  та  прихильників  своїми успіхами юна спортсменка Аліна Акобія. Початок 2018 року ознаменувався новими  особистими  досягненнями  талановитої спортсменки.

16:29 27.02.2018

Інспектори праці  надають роз’яснення:

Інспектори праці надають роз’яснення:

Майже 45 відсотків економіки України на сьогодні продовжує працювати в тіні. Серед  одних з  найперших ознак тіньової економіки  є ухилення суб’єктів підприємницької діяльності від   офіційного працевлаштування найманих працівників та оплата їх праці, в так званих,  «конвертах».

14:08 27.02.2018

Семінар-практикум організаторів національно-патріотичного виховання та туристсько-краєзнавчої роботи в закладах загальної середньої освіти Глобинської районної ради та Глобинської міської ради

Семінар-практикум організаторів національно-патріотичного виховання та туристсько-краєзнавчої роботи в закладах загальної середньої освіти Глобинської районної ради та Глобинської міської ради

20 лютого 2018 року на базі Глобинської ЗОШ I-III ступенів №5 Полтавським обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді проведено семінар-практикум для організаторів національно-патріотичного виховання та туристсько-краєзнавчої роботи в закладах загальної середньої освіти Глобинської міської ради та Глобинської районної ради на тему: «Туристсько-краєзнавча та військово-прикладна підготовка дітей та учнівської молоді-складова частина системи національно-патріотичного виховання на Полтавщині».

16:42 26.02.2018

Дошкільний навчальний заклад  №1 «Дзвіночок» відсвяткував 60-річний ювілей

Дошкільний навчальний заклад №1 «Дзвіночок» відсвяткував 60-річний ювілей

23 лютого 2018 року Глобинський дошкільний навчальний заклад  №1 «Дзвіночок» відсвяткував свій 60-річний ювілей. Ювілярів до районного Будинку культури прийшли привітати Глобинський міський голова Станіслав Джусь, помічник-консультант народного депутата України Костянтина Жеваго, голова райкому профспілки працівників освіти і науки України Любов Качмар, начальник відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради Олександр Іванченко, методист з питань дошкільної освіти Людмила Обревко, які грамотами відзначили працівників закладу, а для вихованців вручили  подарунки. Сучасну акустичну систему від міського голови та три телевізори від народного депутата України педагоги будуть використовувати  для проведення розвиваючих занять та організації змістовного дозвілля дітей.

15:56 26.02.2018

"Дочка Прометея" в художньому слові

"Дочка Прометея" в художньому слові

Леся Українка - легендарний творець української літератури.   З  творами поетеси ми знайомимося ще в ранньому дитинстві, з великим задоволенням милуємося  ліричними рядочками: "На зеленому горбочку", "Стояла я і слухала Весну…"«Тішся, дитино, поки ще маленька…»,«Мамо, іде вже зима…», "Вишеньки".

12:45 26.02.2018

"Небесна сотня у вирій полетіла"

"Небесна сотня у вирій полетіла"

Двадцяте лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні.  З  сердечною вдячністю ми схиляємо голови перед борцями за демократію, свободу, незалежність і вільний розвиток  нашої  неньки України. 

12:39 26.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень