Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Залучення молодих спеціалістів до роботи

Залучення молодих спеціалістів до роботи

13 лютого  2018 року Глобинський міський голова Станіслав Джусь, заступник міського голови Галина Токаренко та завідувач сектором охорони здоров’я виконкому міської ради Віталій Мазур завітали до Української медичної стоматологічної академії. 

12:41 14.02.2018

Державні гарантії виплати заробітної плати

Державні гарантії виплати заробітної плати

На законодавчому рівні в нашій державі закріплено не лише право кожного на працю, вільний вибір професійної діяльності, безпечні і здорові умови праці, а й гарантується  оплата праці. Ці права визначені Конституцією України та урегульовані   Кодексом Законів про працю України,  Законом України "Про оплату праці" та іншими нормативними документами.

15:29 13.02.2018

розпорядження

розпорядження

Керуючись ст. 42 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», скликаю 31(позачергову) сесію Глобинської міської ради І скликання 14 лютого 2018 року о 10.00 в залі засідань Глобинської міської ради.

19:08 09.02.2018

Молодий спеціаліст отримав житло в м.Глобине

Молодий спеціаліст отримав житло в м.Глобине

Чимало проблем на сьогодні має  первинна медико-санітарна  галузь. І мова не лише про застаріле обладнання, необхідність ремонту амбулаторій та приміщень  фельдшерсько-акушерських пунктів. Однією з важливих проблем є відсутність лікарського персоналу. Молодь не охоче йде працювати  в районні центри та сільську місцевість,  намагаючись отримати роботу у великих містах, де більші  перспективи отримати житло і  гідну заробітну плату.

14:51 09.02.2018

Юні науковці громади беруть участь в престижному конкурсі

Юні науковці громади беруть участь в престижному конкурсі

Одним з найбільш престижним серед шкільної молоді на сьогодні є  Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів — членів Малої академії наук України. Його з 1992 року проводять задля духовного, творчого та інтелектуального розвитку дітей країни.

14:35 07.02.2018

Правопорушення краще попередити,  ніж його допустити/за матеріалами сайту Державної служби України з питань праці/

Правопорушення краще попередити, ніж його допустити/за матеріалами сайту Державної служби України з питань праці/

В кінці січня 2017 року голова Державної служби з питань праці Роман Чернега під час свого виступу в телепрограмі «Насправді» на телеканалі Simon (м. Харків)  звертаючись до роботодавців,   наголосив на  необхідності  дотримання  вимог  трудового законодавства.

10:49 07.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень