Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого 2018 року, в Свято-Михайлівському сквері міста Глобине відбулися  урочисті заходи у зв’язку з четвертою річницею Дня Героїв Небесної Сотні. Цього зимового дня біля пам’ятника Захисникам України зібралися жителі громади, керівництво району та міста, щоб у скорботі низько схилити голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.

13:06 20.02.2018

«Герої не вмирають…»

«Герої не вмирають…»

Сьогодні Україна переживає тяжкі випробування. Здригається українська земля на сході країни від гарматних пострілів, кулеметних черг, розривів мін. Знову гинуть на злеті молоді і сильні, вірні сини України… Як боляче стискається серце від того, що наша ненька-Україна знову у вогні і стражданні…

08:10 20.02.2018

До відома жителів Глобинської міської громади!

До відома жителів Глобинської міської громади!

Глобинською  міською радою проводиться тренінг для представників ініціативних груп по написанню проектних заявок на конкурс, що проходитиме в рамках виконання  Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік. Тренінг відбудеться 28 лютого 2018 року з 10 години в залі засідань Глобинської міської ради за адресою: м.Глобине, вул.Центральна, 285.

15:24 19.02.2018

Як у  Глобинській ОТГ зиму проводжали

Як у Глобинській ОТГ зиму проводжали

16 лютого 2018 року в центрі міста Глобине поблизу районного будинку культури відбулися святкові заходи  з нагоди відзначення Масниці –народного свята проводів зими та зустрічі весни.

15:24 16.02.2018

ЗВІТ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ МІСТОБУДУВАННЯ, АРХІТЕКТУРИ ТА КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ГЛОБИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗА 2017 РІК

ЗВІТ ПРО РОБОТУ ВІДДІЛУ МІСТОБУДУВАННЯ, АРХІТЕКТУРИ ТА КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ГЛОБИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗА 2017 РІК

У 2017 році відділом містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету Глобинської міської ради було виконано наступну роботу:

14:42 15.02.2018

15 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

15 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Війна – це завжди трагедія і звитяга сотень тисяч людей, мужність, доблесть і героїзм, кров і біль, душевні страждання і втрати, незагоєні рани та біль її учасників. Різні часи, різні масштаби, різна зброя (від кам'яної сокири до міжконтинентальної ракети) - та лишається сутність. Адже так чи інакше, війна — це лихо, незалежно від того, визвольна вона чи загарбницька, бо страждають прості люди, плачуть матері і вдови, зростають сиротами діти.

14:29 15.02.2018

Дорогі земляки!

Дорогі земляки!

Ще на один рік віддалилися від нас події афганської війни. Однак час не в змозі  викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі тих, у чиє життя так несподівано і так безжалісно, починаючи з 79-го року, увірвалася війна. Вона стала важким випробуванням і трагедією для тих, хто безпосередньо виконував військовий обов’язок за межами України, і тих, хто довгими днями і ночами чекав повернення додому своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.

08:37 15.02.2018

ВІДКРИТА ПЕРШІСТЬ КРЕМЕНЧУКА ІЗ ФУТЗАЛУ

ВІДКРИТА ПЕРШІСТЬ КРЕМЕНЧУКА ІЗ ФУТЗАЛУ

У відкритій першості Кременчука із футзалу наш район представлений трьома колективами: ФК «Глобине» (3 ліга), ФК«Глобине-2» (4 ліга), «Аматор» (Градизьк)-5 ліга. Турнір за організації Кременчуцької міської федерації футболу,  проходе за двоколовою системою в шести лігах в період з листопада по березень місяці, ігри проходять кожної суботи-неділі в м.Кременчук на спортивних комплексах «Політехнік» та «Граніт».

16:33 14.02.2018

ВДАЛИЙ ВИСТУП ЮНИХ ФУТБОЛІСТІВ

ВДАЛИЙ ВИСТУП ЮНИХ ФУТБОЛІСТІВ

Вихованці наймолодшої вікової групи футбольного клубу «Глобине» за підтримки Глобинської об’єднаної територіальної громади в рамках підготовки до обласної першості дитячо-юнацької футбольної ліги приймали участь у представницьких змаганнях із футзалу. Турнір на призи Муніципального футбольного клубу «Кремінь» проходив днями в спортивному комплексі «Політехнік» м.Кременчука.

16:27 14.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень