A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинське управління Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ інформує

«Ким бути?», «Яку професію обрати?»…

Надзвичайно актуальне питання, що постає перед випускними шкіл. Причому іноді питання стоїть не куди піти навчатися, а яку освіту варто здобувати взагалі.

16:51 07.10.2019

Сервіси служби зайнятості у смартфоні

Змінюється світ, змінюємось і ми. Так і діджиталізація сервісів стала вже звичною справою. Наразі вона сприймається користувачами як ознака зручності й доступності послуг, виявленнядо них лояльності та турботи. Служба зайнятості теж прагне наблизити соціальні послуги до потенційних клієнтів: роботодавців та шукачів роботи, тому активно впроваджує електронні сервіси з використанням інтернет-технологій.

16:51 03.10.2019

День рятівника

24 вересня в Жуківській загальноосвітній школі I-II ступенів відбувся профінформаційний груповий захід для учнів 8 – 9 класів за участю представників Глобинської районної філії Полтавського ОЦЗ та Глобинського районного сектору Головного управління ДСУЗНС у Полтавській області. Працівники місцевого підрозділу ДСНС розповіли про пожежно – технічне обладнання пожежної автоцистерни та нагадали правила поведінки у разі виникнення пожежі та надзвичайної ситуації.

14:10 26.09.2019

Втратили роботу і не заєте, що робити далі - звертайтесь до центру зайнятості, де кваліфіковані працівники безоплатно допоможуть в пошуках нової роботи та призначать матеріальну допомогу по безробіттю

Так сталось, що ви втратили роботу. При чому не заплановано, коли звільняєшся, і не маєш іншого варіанту працевлаштування. Це завжди стрес і розпач, що не дозволяють реально оцінити свої можливості. А вихід є !

09:51 11.09.2019

Рекрутинг від служби зайнятості: реальні переваги для роботодавців

Останнім часом в нашій мові з’являється багато запозичених слів, які не тільки складні у вимові, а й не зрозумілі за значенням. Наприклад, «рекрутинг» і похідні від нього «рекрутер», «рекрутинговий». Ці поняття напряму пов’язані з пошуком і підбором персоналу. Але як розібратись роботодавцю в нюансах рекрутингових послуг, що пропонують численні агентства? І які переваги має рекрутинг від державної служби зайнятості?

08:54 16.08.2019

Легальна трудова зайнятість: можливість чи обмеження?

Чому нелегальна зайнятість залишається популярною, особливо серед молодих шукачів роботи? А легальна зайнятість, що передбачає оформлення трудових відносин, сплату податків, дотримання соціальних гарантій, багатьма роботодавцями сприймається не як прямий обов’язок, а як бонус чи конкурентна перевага? Відповідь на ці запитання криється в самому понятті «легальна зайнятість». Спробуємо розібратись.

15:11 26.07.2019

Шановні роботодавці!

Відповідно до п. 4 ч. 3 ст. 50 Закону України «Про зайнятість населення» (далі — Закон) роботодавці зобов’язані своєчасно та в повному обсязі подавати територіальним органам центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику в сфері зайнятості населення та трудової міграції, інформацію про попит на робочу силу (вакансії) незалежно від місцезнаходження. Звіт подається за наявності у роботодавця попиту на робочу силу (вакансії) не пізніше ніж через три робочі дні з дати відкриття вакансії(й).

10:13 12.07.2019

Підтримання конкурентоспроможності громадян на ринку праці шляхом видачі ваучерів

У 2019 році продовжується програма служби зайнятості щодо підтримання конкурентоспроможності громадян на ринку праці шляхом видачі ваучерів для осіб вікової категорії 45+, які мають 15 років страхового стажу. На підставі ваучера здійснюється перепідготовка, спеціалізація, підвищення кваліфікації за професіями та спеціальностями згідно з пріоритетними видами економічної діяльності. Навчання проводиться на професії «Кухар», «Кондитер», «Столяр будівельний» та спеціальності «Медсестринство», «Комп’ютерні технології» тощо.

10:00 11.06.2019

ГЛОБИНСЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ПОЛТАВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

Послуги Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості можуть отримати роботодавці, які мають потребу у працівниках, а також громадяни, які звільнені з роботи з різних причин, випускники вузів, професійно-технічних закладів, середніх загальноосвітніх шкіл, внутрішньо переміщені особи, звільнені з місць позбавлення волі, демобілізовані, особи з обмеженими фізичними можливостями, а також громадяни, які бажають змінити професію або місце роботи, влаштуватися на роботу за сумісництвом чи у вільний від навчання час.

09:03 11.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень