A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинське управління Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ інформує

ДОПОМОГА ПО ЧАСТКОВОМУ БЕЗРОБІТТЮ

30 березня 2020 року прийнято Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв‘язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) (проект №3275 від 29.03.2020).

16:26 31.03.2020

Легалізація ринку праці допоможе підняти стандарти життя в Україні

Сьогодні в Україні гостро стоїть проблема легалізації трудових відносин та заробітної плати. На жаль, відносини між роботодавцями та найманими працівниками не завжди відповідають нормам законодавства. Часто працівники отримують офіційну зарплату меншу за мінімальну (або на рівні мінімальної), а решту зарплати - у «конверті». Таким способом роботодавці ухиляються від сплати податку. Не рідкість і випадки, коли працівники взагалі офіційно не оформлені на роботу.  Але від цього можуть страждати обидві сторони трудових відносин.

13:19 04.03.2020

Державна служба зайнятості - найбільша база можливостей

Сьогодні чимало компаній будують свій бізнес на максимальному використанні праці неоформлених працівників. Така практика руйнує трудові відносини і показує, наскільки бізнес нехтує правом працівників бути повноцінною стороною цих відносин.

15:24 06.02.2020

Компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Одним із найбільш вагомих механізмів стимулювання роботодавців щодо працевлаштування безробітних на нові робочі місця, є компенсація роботодавцям витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. 

19:41 23.01.2020

Клієнтоорієнтованість послуг Державної служби зайнятості

В умовах соціально-економічних змін ринок послуг висуває нові вимоги до роботи сервісних установ. Тепер для залученняa та утримання споживачів їм необхідно відходити від однакових для всіх рішень, звертаючись до індивідуальних запитів клієнтів, будуючи з ними ефективну взаємодію на принципах партнерства.

15:18 09.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень