Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинське управління Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ інформує

Робоча зустріч з питань легалізації зайнятості населення

Сьогодні, 18 серпня 2020 року в приміщенні Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч директора філії Олександра Мороза та начальника відділу взаємодії з роботодавцями Ліни Радченко з інспектором праці виконавчого комітету Глобинської міської ради Олександром Логвином та головним державним інспектором відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів управління Держпраці в Полтавській області  Владиславом Ковтуном.

15:21 18.08.2020

Протидія торгівлі людьми

У 2013 році Генеральна Асамблея ООН проголосила 30 липня Всесвітнім днем протидії торгівлі людьми. Цей день відзначається проведенням масштабних інформаційних компаній з метою привернення уваги до проблеми сучасного рабства та об’єднання зусиль для подолання цього негативного явища, боротьби із злочинцями, що задіяні в цій кримінальній діяльності, надання підтримки і допомоги потерпілим.

15:23 27.07.2020

Допомога по частковому безробіттю на період карантину

Поняття часткового безробіття не є новинкою українського законодавства. Надання допомоги по частковому безробіттю було запроваджено  Законом України "Про зайнятість населення" ще в 2012 році для подолання наслідків фінансової кризи 2008-2010 років. Саме тоді держава запропонувала такий вид гарантії зайнятості працівникам і водночас – фінансову підтримку роботодавцям, щоб зберегти робочі місця і стабілізувати економіку країни.

10:08 05.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень