A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинське управління Кременчуцької філії Полтавського ОЦЗ інформує

Консультант роботодавця: ваш помічник на ринку праці!

Державна служба зайнятості сьогодні діє на відкритому ринку праці, який висуває високі вимоги до учасників. Щоб конкурувати з численними приватними агентствами, Службі необхідно мати суттєві переваги і не лише безоплатність послуг, а клієнторієнтованість, швидкість і зручність обслуговування, доступність і різноплановість сервісів.

21:18 10.12.2019

Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці

Кожна людина прагне жити краще. Якщо цього не вдається досягти на рідній землі вона вимушена шукати кращої долі за межами країни. Питання нелегального працевлаштування за кордоном та вірогідності потрапити до рук работорговців є досить актуальним.

12:24 05.12.2019

Праця на землі – це покликання

І це власним прикладом довів майбутнім випускникам школи керівник ФГ "АГРОСВІТ-СВ" Валерій Ведмідь. Саме 20 листопада до цього родинного господарства, яке спеціалізується на вирощуванні зернових культур та фруктових дерев, на професіографічну екскурсію, організовану фахівцями Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості, завітали учні Глобинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3.

21:26 25.11.2019

Захоплююча екскурсія у світ професій «зі смаком»

15 листопада учні Глобинськоїзагальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №4 мали можливість в реальних умовах ознайомитися з професіями, що створюють смаколики. Адже фахівці Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості організували для них неймовірно цікаву та пізнавальну екскурсію на ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат».

21:22 25.11.2019

Як не порушити порядок перебування на обліку в службі зайнятості?

Досить часто громадяни, які звернулися до державної служби зайнятості, опиняються в ситуації, коли з певних причин припиняється їх реєстрація як безробітних і вони одночасно втрачають право на матеріальне забезпечення. Уникнути непорозумінь, допоможуть наші роз’яснення.

10:37 08.11.2019

МАНДРІВКА У СВІТ «СОЛОДКИХ» ПРОФЕСІЙ

Як відомо, цукор є невід’ємною складовою більшості улюблених ласощів дітей та дорослих. І нещодавно учні Пустовійтівської ЗОШ мали змогу поринути у цікавий світ цукроваріння завдяки екскурсії на ТОВ «Цукорагропром», організованій фахівцями Глобинської районної філії Полтавського обласного центру зайнятості.

16:02 30.10.2019

Як започаткувати власний бізнес за допомогою служби зайнятості

Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи.

17:11 24.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень