Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Твій гід з безбар’єрного спілкування: Як користуватися «Довідником безбар’єрності»

Твій гід з безбар’єрного спілкування: Як користуватися «Довідником безбар’єрності»

Безбар’єрність – це не тільки  доступ до фізичних об'єктів. Це значно ширше поняття, яке включає в себе не лише різні сфери діяльності, але і категорії мислення та взаємодії з іншими людьми, як рівними. «Довідник безбар’єрності», який у вересні презентувала перша леді Олена Зеленська, у доступній формі пояснює, чому не можна обмежуватися пандусами, якщо хочемо жити у безбар’єрному світі, а також, чому мова спілкування дуже важлива.

16:08 21.10.2021

Штормове попередження!

Штормове попередження!

За інформацією Полтавського обласного центру з гідрометеорології вдень 21 жовтня із збереженням вночі 22 жовтня по Полтавській області та місту Полтава очікується посилення південно-західного вітру до 15-20 м/с (1 рівень небезпечності - жовтий).

08:44 21.10.2021

ПОСЛУГИ ДЛЯ СПІЛОК НА ГІДІ З ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ

ПОСЛУГИ ДЛЯ СПІЛОК НА ГІДІ З ДЕРЖАВНИХ ПОСЛУГ

Плануєте зареєструвати власну спілку чи об’єднання і не знаєте, які державні послуги для цього потрібні? Гід з державних послуг підкаже, як отримати необхідну послугу, місце, час та вартість.

15:56 20.10.2021

Депутат міської ради провів прийом громадян

Депутат міської ради провів прийом громадян

Сьогодні прийом громадян у «Кімнаті депутата» проводив депутат Глобинської міської ради VIII скликання Ігор Полонський. До депутата звернувся житель міста Глобине, Віктор Носенко, стосовно ліквідації смітника на сусідньому подвір'ї. Надано необхідні роз'яснення.

17:02 19.10.2021

Правила поїздок між регіонами: які документи потрібні?

Правила поїздок між регіонами: які документи потрібні?

З 21 жовтня набувають чинності нові правила міжрегіональних перевезень на жовтому та червоному рівнях епіднебпезки. Стосуватимуться вони регулярних та нерегулярних перевезень. Йдеться про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення.

10:59 19.10.2021

Оголошення

Оголошення

Відповідно до п.8, ч.4  ст.42, п.4,5 ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.2.4.2 Регламенту Глобинської міської ради Глобинським міським головою скликається вісімнадцята сесія Глобинської міської ради VIII скликання.

16:54 18.10.2021

Як безкоштовно з 1 жовтня отримати інсулін  хворим на цукровий діабет?

Як безкоштовно з 1 жовтня отримати інсулін хворим на цукровий діабет?

НСЗУ з 1 жовтня впровадила програму забезпечення інсулінами.  Це означає, що пацієнти з цукровим діабетом зможуть безоплатно або з доплатою отримати препарати інсуліну у будь-якій аптеці, яка працює за договором з НСЗУ. А Національна служба здоров’я відшкодує цим аптекам вартість препаратів.

13:57 18.10.2021

18 жовтня - Європейський день боротьби із торгівлею людьми

18 жовтня - Європейський день боротьби із торгівлею людьми

18 жовтня  - день, який оголошений Європейським днем боротьби з торгівлею людьми. Саме цей День був започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні.

10:00 18.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень