A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Надання пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу

Надання пільг на придбання твердого палива та скрапленого газу

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019р. №373 ”Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі” пільговій категорії населення надається пільга на придбання твердого палива та скрапленого газу у грошовій формі.

15:27 27.09.2021

у Жуківському старостаті відзначали День визволення Глобинщини

у Жуківському старостаті відзначали День визволення Глобинщини

24 вересня у Жуківському старостаті відзначали 78 річницю визволення Глобинщини від фашистських загарбників. З восьмої години ранку жителі с. Жуки заклали нову клумбу біля меморіалу. Всього на клумбах висадили близько 60 кущів квітів.

11:43 25.09.2021

Піклуємось, бо шануємо і пам'ятаємо

Піклуємось, бо шануємо і пам'ятаємо

У рамках підготовки до проведення святкових заходів з нагоди Дня визволення Глобинщини у селі Великі Кринки пройшли толоки. Жителі села висадили кущі, дерева і багаторічні квіти біля пам'ятників загиблим воїнам, впорядкували прилеглу територію та територію біля пам'ятників воїнам-визволителям.

11:31 25.09.2021

На території села Яроші під час проведення оранки  на приватній земельній ділянці виявлено три протитанкові міни часів Другої світової війни - ТМ-35

На території села Яроші під час проведення оранки на приватній земельній ділянці виявлено три протитанкові міни часів Другої світової війни - ТМ-35

За матеріалами, викладеними на сайті Українського інституту національної пам’яті  під час Другої світової війни, спричиненою   змовою антигуманних режимів – нацистського і радянського, які ставили геополітичні інтереси вище прав і свобод людини, за панування над Україною воювали дві тоталітарні системи (нацисти і комуністи), що однаково не рахувалися з ціною людського життя.  Кожна сторона протистояння  намагалася використовувати у власних цілях “українське питання”. Наша держава понесла значні демографічні втрати  – понад 8 мільйонів осіб внаслідок бойових дій, окупації, депортацій та різкого зменшення народжуваності. Українці героїчно боролися проти тоталітарних режимів.  «Трагедія Українського народу в роки Другої світової полягала в тому, що на час початку війни він був розділений між кількома державами. Українці, позбавлені власної державності, змушені були воювати за чужі інтереси» ­– підкреслюють науковці.  

11:18 25.09.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста І категорії  загального відділу виконавчого комітету Глобинської міської ради (виконання обов’язків уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції). 

14:06 24.09.2021

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради.

14:04 24.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень