A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Бюджет участі  Полтавської області 2021

Бюджет участі Полтавської області 2021

Вже п'ятий  рік поспіль Полтавська обласна рада проводить унікальний конкурс  для жителів Полтавщини – Бюджет участі Полтавської області. Це  демократичний процес, який надає можливість кожному жителю брати участь в розподілі коштів обласного бюджету через створення проєктів для покращення  міста, селища, села та голосування за них. Тобто, це спосіб визначення видатків частини обласного бюджету за допомогою прямого волевиявлення мешканців області. На думку, організаторів конкурсу цей механізм потрібний, аби знаходити порозуміння між владою та людьми, долати корупцію, робити населені пункти  кращими та дати можливість кожному мешканцю відчути причетність та відповідальність за те, яким буде його місто, селище, чи село.

08:49 14.09.2021

Петрівка святкувала День села

Петрівка святкувала День села

11 вересня у селі Петрівка святкували День села. Це свято місцевих жителів та і гостей завітало цього дня чимало, адже їм тут завжди раді.  З самого ранку дітлахи вже мали де розважитися: для них - і гірки, і батути, і солодка вата. А дорослі, тим часом, готували смачні страви.

15:41 13.09.2021

Спортивні вихідні жителів Глобинської громади

Спортивні вихідні жителів Глобинської громади

Фізична культура і спорт є запорукою здорової нації. Кожен рік у другу суботу вересня ми відзначаємо день фізичної культури і спорту. Це свято  покликане сприяти відродженню масового фізкультурного руху, ствердженню здорового способу життя, згуртування усіх, кого зігріває спортивний азарт.

14:29 13.09.2021

Оголошення

Оголошення

На виконання Обласної програми підтримки агропромислового комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками у 2021-2027 роках 15 вересня 2021 року о 10.00 у залі засідань Глобинської міської ради (м.Глобине, вул. Центральна, 285) відбудеться навчальний семінар на тему: «Дорадчі послуги з метою організації мережі збуту сільськогосподарської продукції від виробника до споживача шляхом створення сільськогосподарських кооперативів, з метою формування оптових партій продовольства та його реалізації через роздрібну торгівельну мережу, переробні підприємства та підприємства харчової промисловості, оптові ринки тощо».

16:07 10.09.2021

Опришківські "Веселі руханки"

Опришківські "Веселі руханки"

Напередодні Дня фізичної культури і спорту, що відзначається в другу суботу вересня в селі Опришки пройшли "Веселі руханки".  Участь у них взяли дітки та трудовий колектив ДНЗ "Сонечко",учні та педагогічний колектив Опришківської гімназії, а також працівники сільського Будинку культури разом з підлітками села. Це свято здорового способу життя і радості, великої кількості позитивних емоцій, заряд бадьорості та гарного настрою!

15:53 10.09.2021

До уваги інститутів громадянського суспільства!

До уваги інститутів громадянського суспільства!

Нагадуємо, що триває прийом пропозицій до конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету в 2022 році Конкурсні пропозиції приймаються з 25.08.2021 до 24.09.2021 включно, за адресою: 36014, м. Полтава, вул. Соборності, 45, каб. 530. Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Полтавської облдержадміністрації, з 8:00 год. до 17:00 год., перерва з 12:00 год. до 12:45 год. щоденно, окрім вихідних та святкових днів.

10:18 10.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень