A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

З 23 вересня по всій території України впроваджується «жовтий» рівень епідемічної небезпеки COVID-19

З 23 вересня по всій території України впроваджується «жовтий» рівень епідемічної небезпеки COVID-19

На засіданні Державної комісії ТЕБ та НС, що відбулось 21 вересня, під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, ухвалено рішення про впровадження «жовтого» рівня епідемічної небезпеки по всій території України з 00 годин 00 хвилин 23 вересня 2021 року.

11:12 22.09.2021

До уваги батьків багатодітних сімей!

До уваги батьків багатодітних сімей!

Звертаємо увагу батьків багатодітних сімей: якщо дитина з багатодітної родини навчається за денною формою здобуття освіти в закладі загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої, вищої освіти, в разі продовження строку дії посвідчення надається довідка про підтвердження зарахування до закладу освіти або про переведення на наступний курс навчання в межах відповідної програми підготовки (інформація підтверджується заявником кожного семестру, до закінчення закладу освіти, але не довше ніж до досягнення особою 23 років) – згідно зі змінами до Порядку виготовлення й видачі посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2010 № 209.

16:34 21.09.2021

ГРОШОВА КОМПЕНСАЦІЯ ВАРТОСТІ ЗА САМОСТІЙНО ПРИДБАНІ ТЕХНІЧНІ ТА ІНШІ ЗАСОБИ РЕАБІЛІТАЦІЇ

ГРОШОВА КОМПЕНСАЦІЯ ВАРТОСТІ ЗА САМОСТІЙНО ПРИДБАНІ ТЕХНІЧНІ ТА ІНШІ ЗАСОБИ РЕАБІЛІТАЦІЇ

З метою організації забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації (далі – ТЗР) осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення інформуємо про застосування Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбані технічні та інші засоби реабілітації (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.04.2021 № 321 (зі змінами, що набрали чинності 01.06.2021).

14:50 21.09.2021

Про об’єкти малої приватизації

Про об’єкти малої приватизації

Відповідно до статті 10 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”, наказу Фонду державного майна України від 13.09.2021 № 1607 «Про внесення змін до наказу Фонду державного майна України від 06.01.2021 № 5 «Про затвердження переліків об’єктів малої приватизації, що підлягають приватизації в 2021 році (із змінами)» об’єкти малої приватизації - окремого майна, а саме:

10:37 21.09.2021

Ярошівський бренд

Ярошівський бренд

У сонячно-блакитний вересневий день заклично прозвучав "Ярошівський бренд". Найщиріша Вдячність всім, хто долучився до натхненних миттєвостей Творення, Творчості, спільного прибирання, Добродіяння і окриленої пісні, хто завітав на День села Яроші у форматі "Ярошівського бренду", отримав яскраво-позитивні емоції, чудові світлини, червоні від плескання долоні і душевну насолоду.

08:56 21.09.2021

Увага! У Глобинській територіальній громаді починає працювати «Університет ІІІ віку»!

Увага! У Глобинській територіальній громаді починає працювати «Університет ІІІ віку»!

Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради», у відділенні надання соціальних послуг в умовах денного перебування із жовтня 2021 року впроваджується  соціально-педагогічна послуга «Університет ІІІ віку».

17:15 20.09.2021

Вітаємо призерів з вільної боротьби

Вітаємо призерів з вільної боротьби

18 вересня у обласному центрі відбувся відкритий чемпіонат міста Полтави з вільної боротьби серед юнаків присвячений 78-й річниці визволення міста від німецько-фашистських окупантів. Команду міста Глобинcької громади в змаганнях представляли 12 вихованців заслуженого тренера України Геннадія Тарасенка. Шестеро із них повернулися додому із нагородами.

15:21 20.09.2021

Забезпечення технічними та іншими засобами  реабілітації осіб з інвалідністю

Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю

Соціальні гарантії щодо забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю в Україні визначено Законом України „Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні”. Статтею 7 цього Закону передбачено, що медико-соціальна експертна комісія (МСЕК) та лікарсько-консультативна комісія (ЛКК) лікувально-профілактичного закладу складає (коригує) індивідуальну програму реабілітації  особи з інвалідністю, в якій визначаються реабілітаційні заходи і строки їх виконання, та здійснює контроль за повнотою та ефективністю виконання цієї програми.

14:07 17.09.2021

ДІя. QR

ДІя. QR

Дія.QR — можливість отримання копії цифрового документа без налаштування електронної взаємодії інформаційних систем (API).

13:42 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень