A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Підживлення озимих культур по мерзлоталому грунту – важливий агрозахід

Підживлення озимих культур по мерзлоталому грунту – важливий агрозахід

Відділ контролю за обігом засобів захисту Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області доводить до відома сільгоспвиробників, що догляд за посівами зумовлюється умовами зимівлі та станом озимих культур навесні. В ранньовесняний період рекомендуємо провести підживлення озимих зернових по мерзлоталому ґрунту — це посіви після непарових попередників, особливо тих, які розміщені після соняшнику та кукурудзи на зерно, на решті посівів — слід враховувати стан рослин та забезпеченість їх поживними речовинами з осені, але не слід повністю розраховувати на прикореневе (локальне) підживлення по завершенні весняного кущіння рослин, коли з пересиханням верхнього шару ґрунту ефективність добрив різко знижується. 

10:13 16.02.2021

Поезії чарівні звуки

Поезії чарівні звуки

Працівники міського будинку культури ім. І.Франка (завідувач В.Базарова) та бібліотеки-філії №2 КЗ «Публічна бібліотека Глобинської ОТГ» (завідувач І. Дзюба) завжди намагаються привернути увагу глобинців до свого закладу культури та популяризують його як центр активного спілкування жителів промислової частини міста.

09:25 16.02.2021

Оголошення

Оголошення

Повідомляємо, що оскільки у зв’язку з відсутністю кворуму пленарне засідання шостої сесії Глобинської міської ради VIII скликання 11 лютого 2021 року не відбулося, відповідно до розпорядження міського голови від 15.02.2021 р. №82/02-05-АГП шоста сесія Глобинської міської ради скликається 18 лютого 2021 року о 10.00 у міському будинку культури за адресою: м. Глобине вул. Центральна, 228.

09:07 16.02.2021

ОЛЕКСІЙ ЧЕРНИШОВ: ЖКГ МАЄ ВЕЛИЧЕЗНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ

ОЛЕКСІЙ ЧЕРНИШОВ: ЖКГ МАЄ ВЕЛИЧЕЗНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РОЗВИТКУ

Під час відкриття другого Всеукраїнського Форуму «Україна-30. Платіжки» Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов зазначив, що від ефективної роботи підприємств житлово-комунального господарства значною мірою залежить соціальний клімат в країні та добробут громадян.

15:37 15.02.2021

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

15 лютого 2021 року біля пам’ятного знаку учасникам бойових дій в Афганістані відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав  та 32-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану. Щороку мешканці громади збираються разом, аби згадати воїнів-інтернаціоналістів, які не повернулися з чужої війни, але до останнього подиху залишились вірні військовій присязі. Участь у заході взяли Глобинський міський голова Станіслав Джусь, голова Глобинської районної організації Української спілки ветеранів Афганістану Володимир Мигаль, учасники бойових дій на території інших держав та громадськість міста.

15:26 15.02.2021

Запрацював Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради

Запрацював Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради

Наприкінці січня 2021 року у громаді розпочала свою діяльність Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» (далі – Центр), яка є комплексним закладом соціального захисту населення, структурні підрозділи якого провадять соціальну роботу та надають соціальні послуги особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах.

15:01 15.02.2021

Інформація щодо можливості зміни виборчої адреси

Інформація щодо можливості зміни виборчої адреси

У 2020 році була проведена ефективна робота щодо забезпечення виборчих прав внутрішньо переміщених осіб і мобільних всередині країни громадян. Сто тисяч громадян змінили виборчу адресу та змогли проголосувати на місцевих виборах в тих громадах, в яких вони фактично проживають.

14:10 15.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень