A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

В період карантину!

В період карантину!

Згідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 530-IX на період карантину оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, здійснюється у ЦНАП чи підрозділі ДМС за місцем звернення особи, а саме:

16:33 20.03.2020

Посилення заходів щодо профілактики захворювань на коронавірусну інфекцію

Посилення заходів щодо профілактики захворювань на коронавірусну інфекцію

20 березня відбулося позачергове засідання виконкому. Така необхідність викликана негайною потребою посилення на території громади заходів щодо профілактики захворювань на коронавірусну інфекцію. Члени виконавчого комітету прийняли рішення про впровадження відповідних заходів на території Глобинської територіальної громади.

15:48 20.03.2020

Відбулося засідання чергової сесії міської ради

Відбулося засідання чергової сесії міської ради

19 березня 2020 року відбулося засідання чергової сесії Глобинської міської ради, на яке зареєструвалося 20 депутатів. Після голосування за порядок денний депутати затвердили звіт міського голови Станіслава Джуся про діяльність виконавчих органів ради за минулий рік.

17:29 19.03.2020

Як  не допустити пандемії коронавірусу COVID-19 на території Глобинської громади вирішували на засіданні оперативного штабу

Як не допустити пандемії коронавірусу COVID-19 на території Глобинської громади вирішували на засіданні оперативного штабу

17 березня у кабінеті міського голови Станіслава Джуся відбулося засідання оперативного штабу з протидії поширення коронавірусу COVID-19. В засіданні взяли участь спеціаліст Глобинського районного відокремленого підрозділу лабораторних досліджень ДУ «ПОЛЦ МОЗ України» Валентина Ричка, заступник директора КНМП «Глобинська ЦРЛ» Олександр Толстой, секретар міської ради Світлана Лазаренко, заступники міського голови Олександр Артюшенко та Галина Токаренко, керівник КП «Глобинське» Анатолій Шаповал та начальники деяких структурних підрозділів виконавчого комітету Глобинської міської ради.

14:57 18.03.2020

Про зміну режиму роботи деяких структурних підрозділів виконкому Глобинської міської ради

Про зміну режиму роботи деяких структурних підрозділів виконкому Глобинської міської ради

З метою запобігання поширенню на території громади коронавірусу «СОVID- 19» відділ соціального забезпечення та служба у справах дітей виконкому Глобинської міської ради припиняють прийом громадян.

10:33 18.03.2020

Увага! Особливості роботи ЦНАП в період карантину!

Увага! Особливості роботи ЦНАП в період карантину!

Відповідно постанови Кабінету Міністрів України « Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11 березня 2020 року та розпорядження Глобинського міського голови №28/02-05-АГП від 17.03.2020 року рекомендуємо звертатись до ЦНАП у разі крайньої необхідності.

08:41 18.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень