Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Майстер-клас до Дня Незалежності від міського будинку культури ім. Франка

Майстер-клас до Дня Незалежності від міського будинку культури ім. Франка

Квітка - образ, що розкриває ідею держави, що росте та квітне, поєднуючи у собі розмаїття символів. Квітка є одним з найдавніших символів в орнаментально-знаковій культурі України. Її походження можна прослідкувати ще з епохи енеоліту, а різні інтерпретації цього зображення зустрічаються в місцевих орнаментах по всій Україні. Наприклад, квітка є центральним елементом Петриківського розпису.

09:41 17.08.2021

До уваги  бджолярів та тваринників громади!

До уваги бджолярів та тваринників громади!

Повідомляємо, що в області діє Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2027 року (далі Програма), яка спрямована на підтримку зайнятості сільського населення, створення додаткових можливостей для зростання доходів індивідуальних домогосподарств, розвитку малого та середнього аграрного бізнесу.

17:02 16.08.2021

Під серпневим зорепадом відлунало наше свято

Під серпневим зорепадом відлунало наше свято

Саме в останній місяць літечка, коли  дні, вщерть налиті сонячним теплом,   благодаттю Медового Спаса під серпневим зорепадом відлунало наше свято – День села Пироги– у форматі Ярмарку - стрім.

16:52 16.08.2021

10 фактів про тисячолітній спадок державності й етапи українського державотворення

10 фактів про тисячолітній спадок державності й етапи українського державотворення

24 серпня Україна відзначатиме найбільше державне свято – 30-річчя Незалежності. Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акта проголошення незалежності України.

11:58 16.08.2021

Презентація книги в бібліотеці

Презентація книги в бібліотеці

Презентація книги місцевого поета Артема Харченка «Танцююча на пероні»  відбулася в Пузиківській бібліотеці-філії.

11:56 16.08.2021

Повідомлення  про утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради

Повідомлення про утворення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради

Глобинська міська рада відповідно до ст. 24 «Основи законодавства України про охорону здоров’я» та постанови КМУ від 27.12.2017р. №1077 «Про спостережну раду закладу охорони здоров’я та внесення змін до Типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я» повідомляє про намір утворити спостережну раду при комунальному некомерційному підприємстві «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради.

10:20 16.08.2021

Мультидисциплінарна команда – шлях до підвищення якості  надання соціальних послуг

Мультидисциплінарна команда – шлях до підвищення якості надання соціальних послуг

Виїзна робота  мультидисциплінарної команди Комунальної установи  «Центру надання соціальних послуг Глобинської міської ради» максимально спрямована на задоволення потреб жителів громади, які опинились у складних життєвих обставинах. Так, 12 серпня вище зазначена команда працювала у с.Петрівка. Соціальні послуги було надано безпосередньо під час виїзду  у приміщенні старостату та за місцем проживання підопічних. Членами команди здійснено  надання послуги інформування, консультування, перукарські послуги, поінформовано про набір слухачів для отримання ними послуги «Університет ІІІ віку»,  здійснено обробіток присадибних ділянок.

10:07 16.08.2021

МОБІЛЬНА БРИГАДА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ОСОБАМ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА ТА/АБО НАСИЛЬСТВА ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ ПРОДОВЖУЄ СВОЮ РОБОТУ

МОБІЛЬНА БРИГАДА СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНОЇ ДОПОМОГИ ОСОБАМ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА ТА/АБО НАСИЛЬСТВА ЗА ОЗНАКОЮ СТАТІ ПРОДОВЖУЄ СВОЮ РОБОТУ

На сьогодні проблема насильства в сім’ї є надзвичайно актуальною в суспільстві. Домашнє насильство застосовується одним членом сім’ї щодо іншого, тим самим порушуючи конституційні права та свободи останнього. Така девіантна поведінка значно підриває суспільні відносини, знецінює поняття інституту сім’ї та потребує особливої уваги зі сторони спеціалістів щодо попередження та профілактики цих явищ.

10:02 16.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень